Λύσεις για επιχειρήσεις
221852

Immortals Fenyx Rising

PS4 Game

19.90
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
16.72
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε

Immortals Fenyx Rising
PS4 Game

Kαλύτερη τιμή
2245 9999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

221852
Immortals Fenyx Rising

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Η πιο συναρπαστική μυθική περιπέτεια σε περιμένει στο Immortals Fenyx Rising. Παίξε ως Fenyx, μία φτερωτή ημίθεα, και σώσε τους Έλληνες Θεούς και την κατοικία τους από μία κατάρα. Αντιμετώπισε μυθολογικά τέρατα με τις θεϊκές δυνάμεις σου και νίκησε τον Τυφώνα, τον πιο επικίνδυνο τιτάνα στην πιο επική μάχη όλων των αιώνων. Περίπλοκες δοκιμασίες, ηρωικά κατορθώματα και ο κάτω κόσμος σε περιμένουν. Λύσε αρχαίους γρίφους και πολέμησε σε εναέριες μάχες και σώμα με σώμα εκπληρώνοντας το πεπρωμένο σου.

Χαρακτηριστικά

Εκδότης: Ubisoft
Κατηγορία: Action / Adventure
Τύπος Πολυμέσου: Blu-Ray
Multiplayer: Δεν διαθέτει
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline: 1
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Online: 1
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Immortals Fenix Rising

Η μοίρα του κόσμου βρίσκεται σε κίνδυνο

Το Immortals Fenyx Rising είναι ένα συναρπαστικό παίχνιδι περιπέτειας και δράσης open-world, με δυναμική δράση, μάχες και ιστορίες εμπνευσμένες από την Ελληνική μυθολογία. Περιπλανήσου ελεύθερα σε έναν όμορφο στυλιζαρισμένο κόσμο και χρησιμοποίησε απίστευτες ικανότητες που σου δόθηκαν από τους θεούς για να αντιμετωπίσεις τρομακτικά μυθολογικά πλάσματα. Περίπλοκες δοκιμασίες, ηρωικά κατορθώματα και ο κάτω κόσμος σε περιμένουν. Ζήσε μια μυθική περιπέτεια, με θεούς και δαίμονες, και εκπλήρωσε τη μοίρα σου.

Είσαι η τελευταία ελπίδα των Θεών

Οι Θεοί του Ολύμπου σε ευλόγησαν με δώρα. Τα φτερά του Δαίδαλου, το σπαθί του Αχιλλέα, το τόξο του Οδυσσέα και πολλά άλλα, όπως και θρυλικές δυνάμεις που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις μάχες. Χρησιμοποίησέ τα για να πολεμήσεις ενάντια σε μυθολογικά τέρατα, να λύσεις αρχαίους γρίφους και να εξερευνήσεις τον απέραντο ανοιχτό κόσμο.

Αντιμετώπισε μυθικούς εχθρούς

Πολέμησε ενάντια σε θρυλικά τέρατα όπως ο Κύκλωπας, η Μέδουσα ή ο Μινώταυρος και αντιμετώπισε διεφθαρμένους ήρως όπως ο Αχιλλέας. Πολέμησέ τους σε έντονες εναέριες μάχες και σε μάχες σώμα με σώμα, και συνδύασε τις ικανότητες με τα όπλα των θεών.

Ανακάλυψε την open-world μαγεία

Ανακάλυψε έναν πανέμορφο και έντονο φανταστικό κόσμο. Περιπλανήσου, σκαρφάλωσε ή πέταξε σε επτά μοναδικές περιοχές, η κάθε μια εμπνευσμένη από τους Θεούς.

Φέρε εις πέρας ηρωικές δοκιμασίες

Χρησιμοποίησε το μυαλό και τις ειδικές ικανότητες για να λύσεις δύσκολους γρίφους και να διασχίσεις περίπλοκες κρύπτες ή πολέμησε σε έντονες στρατηγικές μάχες για να αυξήσεις τη δύναμή σου και να αναβαθμίσεις τις ικανότητες σου.

Δημιούργησε τον δικό σου θρύλο

Τροποποίησε τον χαρακτήρα σου και ανακάλυψε νέες πανοπλίες και εξοπλισμό, όλα εμπνευσμένα από την Ελληνική μυθολογία. Σύλλεξε υλικά από τον κόσμο για να κατασκευάσεις δυνατά αντικείμενα και να αναβαθμίσεις τον εξοπλισμό σου καθώς προσπαθείς να εκπληρώσεις το πεπρωμένο σου.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Εκδότης
Ubisoft
Κατηγορία
Action / Adventure
Τύπος Πολυμέσου
Blu-Ray
Multiplayer
Δεν διαθέτει
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline
1
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Online
1
Επιτρεπόμενη Ηλικία
12+
Site
www.ubisoft.com
Έτος Κυκλοφορίας
2020
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια