Λύσεις για επιχειρήσεις
215379

Razer Kiyo Ring Light

Web Cam

109.90
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
92.35
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε

Razer Kiyo Ring Light
Web Cam

Kαλύτερη τιμή
2245 9999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

215379
Razer Kiyo Ring Light

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Σχεδιασμένο βάσει υποδείξεων από κορυφαίους Streamers το Razer Kiyo είναι μία streaming camera με ενσωματωμένο δακτυλιοειδές φωτισμό με ρυθμιζόμενη ένταση φωτισμού και με δυνατότητα να μεταδίδει δεδομένα στα 1080p στα 30 fps και στα 720p στα 60 fps και υποστηρίζεται από τα λογισμικά Broadcasting Open Broadcaster Software και Xsplit.

Χαρακτηριστικά

Ανάλυση Video: 1080p
Ανάλυση Σταθερής Εικόνας: 15 Mp
Ενσωματωμένο Μικρόφωνο: Διαθέτει
Επιπλέον: Ring Light Φωτισμό
Εγγύηση Προμηθευτή: 2 έτη
Site: http://www.razer.com/
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Razer kiyo ring light

Με τη Razer Kiyo οι φίλοι σου απέχουν μόνο ένα κλικ. Με φωτισμό στούντιο φωτογράφισης και ανάλυση Full HD, είναι η ιδανική κάμερα για streaming και βιντεοκλήσεις για να βρίσκεσαι πάντα κοντά με τους αγαπημένους σου.

Προσάρμοσέ τη όπως θες

Η Razer Kiyo παρέχει δυνατότητα πλήρους προσαρμογής καθώς μπορείς να επιλέξεις το focus της κάμερας να γίνεται είτε αυτόματα είτε χειροκίνητα, να προσαρμόσεις τη φωτεινότητα, την αντίθεση, την οξύτητα και την ισορροπία του λευκού στην εικόνα. Μπορείς επίσης να επιλέξεις μεταξύ διαφορετικών προεπιλογών εικόνας. Δημιούργησε διάφορα προφίλ και αποθήκευσε διαφορετικά look στη Razer Synapse 3 ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.

Φώτα, Κάμερα, Πάμε!

Με την Razer Kiyo δεν χρειάζεται πια να στήνεις τα φώτα στο δωμάτιο σου προτού ξεκινήσεις το streaming καθώς εκπέμπει ισορροπημένο ring light που σε κολακεύει μειώνοντας τις σκιάσεις. Επιπλέον, μπορείς να προσαρμόσεις τα επίπεδα φωτεινότητας για μία λαμπερή αλλά και φυσική εικόνα.

Here to Play:

Ο Δημήτρης είναι Here to Play και σου δείχνει πως να φτιάξεις gaming ατμόσφαιρα στον χώρο σου με έξυπνο φωτισμό Philips Hue και τα περιφερειακά της Razer.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ανάλυση Video
1080p
Ανάλυση Σταθερής Εικόνας
15 Mp
Ενσωματωμένο Μικρόφωνο
Διαθέτει
Επιπλέον
Ring Light Φωτισμό
Εγγύηση Προμηθευτή
2 έτη
Site
http://www.razer.com/
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια