Λύσεις για επιχειρήσεις
225087

Realme Buds Air Pro

Bluetooth Headset

89.90
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
75.55
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε

Realme Buds Air Pro
Bluetooth Headset

Kαλύτερη τιμή
2245 9999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

225087
Realme Buds Air Pro

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Τα Realme Buds Air Pro ανθεκτικά στο νερό με ACC υψηλής ποιότητας ήχο και 10mm Bass Boost Driver για πλούσιο μπάσο. Εξοπλισμένο με το νέο προσαρμοσμένο τσιπ ακύρωσης θορύβου υψηλής απόδοσης S1, τη λειτουργία διαφάνειας για να ακούς τον ήχο περιβάλλοντος με ένα κλικ, συνδεσιμότητα Bluetooth 5.0 με απόσταση μετάδοσης έως και 10m. Υποστηρίζει επίσης συνολική αναπαραγωγή 25 ωρών, γρήγορη φόρτιση, μόλις 10 λεπτά για 3 ώρες αναπαραγωγής & έξυπνη ανίχνευση και παύση της μουσικής.

Χαρακτηριστικά

Αυτονομία ακουστικών (ώρες μουσικής): 5 ώρες
Χρόνος Αναμονής (h): 35
Αυτονομία θήκης φόρτισης: 25 ώρες
Αριθμός Ακουστικών: Διπλό
Noise Canceling: Διαθέτει
Αυτονομία Ώρες: 25.0
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Realme Buds Air Pro

Σχέδιο σα βότσαλο

Το πραγματικό Buds Air Pro είναι εμπνευσμένο από κάτι κοινό στη ζωή αλλά συχνά αγνοείται, το βότσαλο. Τα βότσαλα στο νερό αντανακλούν το φως και λάμπουν υπέροχα. Το νερό που περνάει από πάνω σχηματίζει μια ομαλή καμπύλη προσφέροντάς της ένα εκθαμβωτικό σχήμα και υφή. Το να φοράς αυτά τα μοντέρνα ακουστικά σίγουρα θα κερδίσει όλα τα βλέμματα. Με βάση τον τυπικό ανθρωποκεντρικό σχεδιασμό, το σχήμα του είναι πλήρως εναρμονισμένο με το ίδιο το προϊόν.

Ελαφρύ & φορητό

Ένα μόνο ακουστικό ζυγίζει μόλις 5g, εξασφαλίζοντας την πιο άνετη αίσθηση όταν φοράς. Με το μαλακό και φιλικό προς το δέρμα κάλυμμα αυτιού σιλικόνης και την εργονομικότητα του, μπορείς να το φοράς όλη την ημέρα.
 

Λειτουργία ακύρωσης θορύβου

Το realme Buds Air Pro είναι εξοπλισμένο με το νέο προσαρμοσμένο τσιπ ακύρωσης θορύβου υψηλής απόδοσης S1, το οποίο εγγυάται το πιο ευέλικτο αποτέλεσμα ακύρωσης θορύβου ενώ καταναλώνει χαμηλή ισχύ. Το τσιπ S1 κατασκευάζεται από μια προηγμένη διαδικασία παραγωγής 28nm, που σημαίνει πιο ισχυρή απόδοση επεξεργασίας και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Η ακύρωση θορύβου μπορεί να χωριστεί σε παθητική και ενεργή μείωση θορύβου. Πρώτον, το realme ρυθμίζει το μέγεθος του βάσει του αυτιού ώστε να ταιριάζει στο σχήμα του και να απομονώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το θόρυβο. Όσον αφορά την ενεργή ακύρωση θορύβου, το Buds Air Pro είναι εξοπλισμένο με δύο μικρόφωνα για ενεργή ακύρωση θορύβου, με μέγιστη μείωση θορύβου 35dB.


 

Λειτουργία Διαφάνειας (απλή λειτουργία)

Το Buds Air Pro έρχεται επίσης με τη λειτουργία διαφάνειας (απλή λειτουργία) η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ακούνε τον ήχο περιβάλλοντος με ένα κλικ. Δεδομένου ότι η σχεδίαση στο αυτί φέρνει φυσική ακύρωση θορύβου, η λειτουργία διαφάνειας διευκολύνει τη συζήτηση με άλλους χωρίς να αφαιρέσεις τα ακουστικά σου ούτε μία φορά.
 

Διπλό μικρόφωνο και λειτουργία ακύρωσης θορύβου για κλήσεις

Τα διπλά μικρόφωνα σχηματίζουν ένα ισχυρό σύστημα μείωσης θορύβου που υποστηρίζεται από τον αλγόριθμο ακύρωσης θορύβου ENC, ο οποίος μειώνει σημαντικά τον περιβάλλοντα θόρυβο κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, επιτρέποντας στο άλλο άτομο να ακούει πιο καθαρά και να έχει μια πιο ενδιαφέρουσα συνομιλία.
 

Συνολική αναπαραγωγή 25 ωρών

Το τσιπ realme S1 εξαιρετικά χαμηλής ισχύος και μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας 486 mAh σου προσφέρει μια τεράστια συνολική διάρκεια ζωής μπαταρίας 25 ωρών. Με το ANC ON, μπορείς να ακούσεις μουσική έως και συνολικά 20 ώρες. Υποστηρίζει επίσης γρήγορη φόρτιση, μόλις 10 λεπτά για 3 ώρες αναπαραγωγής.

  • 1 ώρα για φόρτιση 100%
  • Αναπαραγωγή 3 ωρών με μόνο φόρτιση 10 λεπτών
  • Διάρκεια ζωής μπαταρίας 20 ωρών με ANC ON
  • Συνολική αναπαραγωγή 25 ωρών

94ms Super Low λανθάνων χρόνος στη λειτουργία παιχνιδιού

Στη λειτουργία παιχνιδιού, ο λανθάνων χρόνος είναι μόνο 94ms. Έχει βελτιωθεί κατά 21% σε σύγκριση με τα προηγούμενα προϊόντα. Μπες στη Λειτουργία παιχνιδιού χαμηλού λανθάνοντος χρόνου για τέλειο συγχρονισμό μεταξύ βίντεο και ήχου ενώ παίζεις παιχνίδια ή παρακολουθείς ταινίες. Η καθυστέρηση μειώνεται έως και 51%, χρειάζεται μόνο 94ms για τη μεταφορά ήχου από το τηλέφωνό σου στο realme Buds Air Pro.
 

Συνδεσιμότητα

Η νέα γενιά Bluetooth 5.0 παρέχει μια σταθερή σύνδεση ακόμη και σε περίπτωση παρεμβολών με πολλές συσκευές. Με απόσταση μετάδοσης έως και 10 μέτρα, μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις μουσική ακόμη και όταν το τηλέφωνο δεν είναι κοντά. Δύο ακουστικά μεταδίδουν ήχο ταυτόχρονα, μειώνοντας αποτελεσματικά την καθυστέρηση. Χωρίς σφάλματα συγχρονισμού σε κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού σου, είναι εύκολο να εντοπίσεις την τοποθεσία του εχθρού και να διεκδικήσεις τη νίκη.
 

10mm Bass Boost Driver

Το 10mm Bass Boost Driver μαζί με έναν προηγμένο Dynamic Bass Boost (DBB) σύνθετο αλγόριθμο βελτίωσης μπάσων κάνει το μπάσο βαθύτερο και πλουσιότερο. Νιώσε το μπάσο όταν ακούς ηλεκτρονική ή ροκ μουσική. Σύμφωνα με τα σχόλια των προηγούμενων realme ακουστικών, οι χρήστες αγαπούσαν πραγματικά το εξαιρετικό αποτέλεσμα μπάσων και στο Buds Air Pro, το realme εφαρμόζει τη λειτουργία Bass Boost + για να ωθήσει πολύ τα μπάσα σε υψηλότερο επίπεδο για να σε κάνει να βυθιστείς στην μουσική. Το πρόγραμμα 10mm Bass Boost Driver μαζί με τον αλγόριθμο Dynamic Bass Boost (DBB) κάνουν το μπάσο διαφορετικό και πλούσιο. 
  

Realme Link

Διατηρήσε τον έλεγχο με το πραγματικό σου Buds Air Pro προσαρμόζοντας τις λειτουργίες αφής, ενεργοποιώντας την ενεργή ακύρωση θορύβου, αλλάζοντας την ενίσχυση μπάσων, ενημερώνοντας το σύστημα και άλλες λειτουργίες που ταιριάζουν στις δικές σου συνήθειες χρήσης.

Αυτόματη σύνδεση και γρήγορη Google ζεύξη

Το S1 Chip χρησιμοποιεί μια νέα γενιά τεχνολογίας ζεύξης, η οποία ανιχνεύει έξυπνα το πραγματικό Buds Air Pro τη στιγμή που ανοίγεις τη θήκη φόρτισης και συνδέσε αμέσως.

Έξυπνη χρήση αφής & Voice Assistant

Ένα πάτημα για απάντηση στο τηλέφωνο, δύο φορές για αναπαραγωγή ή παύση μουσικής. Υποστηρίζει επίσης προσαρμοσμένες ρυθμίσεις και μπορείς να ρυθμίσεις τη χρήση διπλού ή τριπλού χτυπήματος για να καλέσεις τον βοηθό φωνής. Χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές, μπορείς να χειρίζεσαι εύκολα το τηλέφωνο και να ελευθερώνεις τα χέρια σου.
 


 

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αυτονομία ακουστικών (ώρες μουσικής)
5 ώρες
Χρόνος Αναμονής (h)
35
Αυτονομία θήκης φόρτισης
25 ώρες
Αριθμός Ακουστικών
Διπλό
Noise Canceling
Διαθέτει
Αυτονομία Ώρες
25.0
Ambient Mode
Διαθέτει
Google Assistant
Διαθέτει
Έκδοση Bluetooth
V5.0
Multipoint
Δεν διαθέτει
Χρώμα
Λευκό
Χρώμα
Λευκό
Εγγύηση Προμηθευτή
2 έτη
Site
https://www.realme.com/eu/
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια